DIY

haak een sleutelmuts.

een LNknits voor je sleutelbos.

Kennen jullie de prachtige sjaals, vesten en mutsen van LNknits? Ze zijn niet goedkoop (een understatement), maar heerlijk zacht en eerlijk gemaakt in Peru. En ze zijn vooral vreselijk mooi. 

La Maison Victor bedacht, samen met Ellen Kegels van LNknits, een fijne zelfmaker: een beanie voor je sleutel. De werkbeschrijving vind je hier!  Ik ben geen goeie haakster, verre van. Maar dit kan écht iedereen.  Lisanne van Draad en Praat legt in haar handige filmpjes de basissteken uit. Ik kijk er vaak naar terug als ik weer een tijdje geen haaknaald meer heb vastgehad ;-). Dus geen naaiproject op Fox on a Cloud deze keer, maar ze zijn zo schattig dat ik ze moést delen :-). Zeg nu zelf... 

Tip: De ringetjes kan je kopen bij De Banier of een andere hobbywinkel. Steek het ringetje niet alleen door je muts, maar ook meteen door het oogje van de sleutel zelf, zo zit alles veilig vast.