DIY

kussen om bij weg te dromen.

de snelste knuffel die je kan maken.

Een cadeautje nodig. Voor een dromerige kinderkamer. En snel ook! En dus rommelde en vond ik. Een stuk witte katoenen stof en een textielstift. Meer heeft een mens niet nodig in crisismomenten. Oh, en een oud potlood met een gommetje! 

ik tekende met de verdwijnstiften - waar ik het al eerder over had - een fox on a cloud op het katoen. Daarna overtrekken met een zwarte textielstift, even strijken om te fixeren (meteen is ook de verdwijnstift weg, en niemand weet dat je eigenlijk 3 pogingen nodig had. Hoera!) en klaar! Op de stof voor de achterkant 'stempelde' ik met dezelfde stift en het gommetje van het potlood een stipjespatroon. Nu de boel aan elkaar stikken en vullen met kussenvulling (te koop bij De Banier, of je knipt een goedkoop 1 euro- Ikea kussen open ). En in een wip heb je je eigen knuffelkussen! Textielstift kan je nadat het gefixeerd is, wassen op 60°.

Sweat dreams, Mr. Fox...