DIY

zoek de eekhoorn.

het favoriete stofje van het moment.

Nu is ze echt bijna op. Die prachtige dierenstof van Art Gallery. Ik heb er net nog een tasje van gemaakt voor een collega. En met pijn in het hart zie het restje kleiner en kleiner worden. Ik kocht de stof een tijdje geleden bij één van mijn favoriete online stoffenwinkels: Petite Couture. een walhalla! De stoffen die je hier vindt zijn mooi maar ook altijd van super kwaliteit en zalig om mee te werken. Mijn eerste Wiske-sporttas uit Mijn Tas was er eentje met de dierenstof. En ik twijfel nog altijd of ik 'm ga weggeven of zelf ga houden :-). Hebben jullie trouwens de eekhoorn al gevonden?

Er is nog één reepje over, net genoeg voor nog zo'n handig pennen- en prullentasje (als in de eerste foto). Dusseuh....wie het eerst gilt...;-)