DIY

fluo voor frutsels.

en het doet lekker pijn aan de ogen.

Ze zette haar frutselzakje op tafel. Met make up, pennen, speldjes en andere essentials. Ze had het ooit bij een tombola gewonnen. En dat was er aan te zien. Ik ging meteen terug naar de tijd toen mijn grootmoeder nog stoffen zetels had: met dezelfde print. Bloemen of vlekken, het valt niet echt te definiëren. En de combinatie geel (of is het vaal oker) met blauw natuurlijk. Want dat was toen nu eenmaal de hippe combo. Maar dus, er zou dringend een nieuw frutselzakje moeten komen. Net zo opvallend, maar meer van deze tijd. 

Ik viste een leuk stukje stof uit mijn kast, een stofje dat ik had gekocht bij Stoffen Van Leuven omdat ik het zo tof vond (zonder ook maar enig idee van wat ik er mee ging maken): een fluo oranje gewatteerde stof met hartjes (zo leuk om in te knijpen). Maar help!!!! Wat combineer je daarbij? Zoals zo vaak bracht Petit Pan redding en vond ik een restje met een tikje fluo.

Eind goed al goed. Alleen... hoe krijg je zo'n lichtgevend ding mooi op de foto?!