DIY

a clutch a day...

omdat we altijd iets hebben om mee te sleuren.

Ik sleur wat mee ja, vraag me niet wat. Het is te veel om op te noemen. En vraag vooral niet waarom. Want dat is logisch: ik denk dat ik het allemaal wel kan gebruiken tijdens een werkdag. Maar als je alles in een (of meerdere ;-) ) vrolijke clutch kan proppen, dan is het niet zo erg, toch?

Ik blijf ze maken, deze  'Juliette' clutches uit het boek 'Mijn Tas'. Gewoon omdat het patroon eigenlijk zo simpel is, en zo'n mooi resultaat geeft. Elisanna en Fynn hebben het perfecte tasje gemaakt om cadeau te geven. De gele Juliette maakte ik als make-up tasje voor een vriendin. De binnenkant is gemaakt van de stof van een oude nylon poetsschort met bloemetjes die ik ook eens kocht voor 1 euro. Blijkt ideaal om poeder en lipstick te trotseren!