little fox

a stamp for Jack.

hét perfecte cadeautje voor jonge mama's.

Miss Honeybird geeft altijd leuke extra's, zoals de fijne labeltjes!

Miss Honeybird geeft altijd leuke extra's, zoals de fijne labeltjes!

Ik zocht een klein pakje voor de mama van Jack. Kleine Jack en zijn mama hebben alles al. Behalve...een toffe naamstempel! Mijn favoriete adresjes om zo'n stempels te bestellen zijn Miss Honeybird en Mino Paper Sweets, twee geweldig fijne webshops die altijd kwaliteit leveren. (En nee, ik word hier niet voor betaald ;-)). Deze keer koos ik voor Miss Honeybird. Ze stuurde me een proefdruk en een week later lag mijn pakje in de bus. Het fijne aan Miss Honeybird is dat ze altijd een paar extraatjes in je pakje stopt. In het doosje zaten een paar mooie cadeaulabels en een miniversie van de Jackstempel! Té schattig. Echt wel. 

Om het cadeautje meer 'van mij' te maken, maakte ik met de stempel stof voor een bijpassend ritstasje. Je neemt een stuk natuurkleurig katoen (een kleurtje kan natuurlijk ook) en bestempelt de stof met inkt die je op textiel kan gebruiken (bijvoorbeeld van Versacraft, te koop bij hobbywinkels). Als de inkt droog is, strijk je er nog een keer goed overheen (zonder stoom!), dat fixeert de inkt. Op die manier kan je ook bijvoorbeeld t-shirts bestempelen, een naampje in de kraag stempelen enz.... De stof kan gewassen worden tot 40°. Of je stikt  - zoals ik - een eenvoudig risttasje om prulletjes, tandjes of een tutter in te bewaren. Leuk toch?